Pametni Wi-Fi radiatorski termostat POER PTV30

POER PTV30

Nov izdelek

✓ Brezžični sobni termostat

✓ Prihranek 20 – 30 % mesečnih stroškov

✓ Najcenejša rešitev za nadzor ogrevalnega sistema vašega doma

✓ Nadzor nad temperaturo in vlažnostjo v prostoru

✓ Nadzor nad delovanja radiatorjev

✓ Google play in Alexa support

✓ Brezžična povezava

✓ Upravljanje od koderkoli preko vašega mobilnega telefona

✓ PID krmilnik

✓ LCD prikaz temperature in vlažnosti

Navodila

Več podatkov

48,99 € z DDV

-30%

69,99 € z DDV

Registrirani uporabniki imajo dodatne popuste!

Količinski popust

Količina Popust Prihranek
3 23.8% Vse do 49,97 €
5 25.7% Vse do 89,94 €
7 28.55% Vse do 139,88 €
11 0.1% Vse do 0,77 €

Več podatkov

PAMETNI WI-FI RADIATORSKI TERMOSTAT POER PTV30

 

NAJCENEJŠA METODA NADZORA OGREVALNEGA SISTEMA, TEMPERATURE IN VLAŽNOSTI V VAŠEM DOMU

 

Brezžični sobni termostat Poer PTV30 vam omogoča, da vzpostavite eno najcenejših rešitev za nadzor ogrevalnega sistema in temperature vašega doma, brez dodatnega dela in stroškov.

  

Poleg standardnih funkcij za nadzor temperature v hiši vam ta sobni termostat omogoča tudi nadzor delovanja radiatorjev. Dovolj je, da vzamete v roke sodoben telefon z nameščenim brezplačnim programom PoerSmart in enostavno vidite, kakšna temperatura je zdaj v vašem domu. Način delovanja ali temperaturo lahko spremenite kjerkoli, tudi v drugi državi. Če med odsotnostjo, ko v hiši ni nikogar, vidite, da je temperatura v hiši več kot 1 stopinjo nižja od tiste, ki ste jo nastavili, potem obstaja verjetno kakšna težava v ogrevalnem sistemu.

 

REŠITE SVOJ DOM PRED ZMRZALJO

S pomočjo termostata Poer WiFi lahko tako svoj dom rešite pred zmrzaljo, saj pravočasno odkrijete težavo, nakar pokličete serviserja, da popravi vaš ogrevalni sistem.

Imejte popolen nadzor nad temperaturo in vlažnostjo vašega doma! 

 

VEČFUNKCIJSKO KRMILJENJE OGREVANJA

Model PTV30 nadzoruje radiatorski ventil, ki omogoča večfunkcijsko krmiljenje ogrevanja. Termostat je mogoče uporabiti na starih ali novih radiatorjih. Enota ponuja veliko modelov različnih radiatorskih ventilov z navojem M:30. Ob nakupu Wi-Fi radiatorskega termostata vam podarimo adapter.

ZDRUŽLJIVOST Z DRUGO POER OPREMO IN NADZOR PREKO OMREŽJA WiFi

Termostat se krmili s sprednje plošče. Za preglednost in učinkovitost je opremljen z informativnim zaslonom, ki prikazuje načine delovanja in nastavljeno temperaturo. Vir energije sta 2 alkalni bateriji AA. Radiatorski termostat je združljiv za uporabo z drugo Poer opremo. Tako se krmilna funkcija izvaja skupaj s termostati PTC10. Termostat je mogoče nadzorovati prek interneta (brezžično wi-fi omrežje).

 

WiFi PREHOD ZA TERMOSTAT

WiFi prehod za termostat POER PTG10 omogoča daljinsko upravljanje Poer termostata preko mobilne aplikacije preko omrežja WiFi. Odpravlja potrebo po žični povezavi med napravami in usmerjevalnikom. Prehod se neposredno poveže z 220v vtičnico in se prek brezžičnega omrežja poveže z brezžičnim usmerjevalnikom. 

DOLOČITE SI SVOJ URNIK OGREVANJA

Z WiFi Gateway in mobilno aplikacijo lahko enostavno reprogramirate privzeti dnevni in tedenski urnik ogrevanja. Ko je termostat povezan prek WiFi prehoda, se parametri (datum, ura, dan v tednu) samodejno nastavijo preko interneta. To močno olajša nadaljnje programiranje. Samo en Poer PTG10 Wi-Fi Gateway podpira do 10 naprav POER. Če ima vaš sistem več kot 10 naprav POER ali je razdalja med napravami večja od 150 m, potrebujete dodaten prehod Wi-Fi Poer PTG10.

 

BREZŽIČNA POVEZJIVOST ZA IOS IN ANDROID SISTEME

Brezžična povezljivost deluje preko pametnih telefonov ali tablic, ki temeljijo na programskih sistemih IOS ali Android.

 

Picture 8_1.png 

 

Na naši spletni strani lahko kupite termostat na debelo ali drobno.

 

Popusti na spletni strani Akvavent.si ne veljajo za Pametni Wi-Fi radiatorski termostat

Več o wi-fi mostu si lahko preberete tukaj

Prednosti

Postanimo partnerji