Wi-Fi vmesnik (prehod) Poer PTG10

POER PTG10

Nov izdelek

Popusti na spletni strani Akvavent.si ne veljajo za Wi-Fi vmesnik (prehod) in Pametni Wi-Fi radiatorski termostat

Navodila

Več podatkov

27,92 € z DDV

-30%

39,89 € z DDV

Registrirani uporabniki imajo dodatne popuste!

Več podatkov

Prehod Poer PTG10 

Prehod (WiFi Gateway) Poer PTG10 se neposredno poveže z 220v vtičnico in se prek brezžičnega omrežja poveže z brezžičnim usmerjevalnikom (usmerjevalnikom).

 

Z WiFi Gateway in mobilno aplikacijo lahko enostavno reprogramirate privzeti dnevni in tedenski urnik ogrevanja. Ko je termostat povezan prek WiFi prehoda, se parametri (datum, ura, dan v tednu) samodejno nastavijo preko interneta. To močno olajša nadaljnje programiranje. Samo en Poer PTG10 Wi-Fi Gateway podpira do 10 naprav POER. Če ima vaš sistem več kot 10 naprav POER ali je razdalja med napravami večja od 150 m, potrebujete dodaten prehod Wi-Fi Poer PTG10.

 

Brezžična povezljivost deluje preko pametnih telefonov ali tablic, ki temeljijo na programskih sistemih IOS ali Android.

Brezžični sobni termostat Poer PTV30 vam omogoča, da vzpostavite eno najcenejših rešitev za nadzor ogrevalnega sistema in temperature vašega doma, ne da bi vam bilo treba karkoli ožičiti.

 

Poleg standardnih funkcij za nadzor temperature v hiši vam ta sobni termostat omogoča tudi nadzor delovanja radiatorjev. Dovolj je, da vzamete v roke sodoben telefon z nameščenim brezplačnim programom PoerSmart in enostavno vidite, kakšna temperatura je zdaj v vašem domu. Način delovanja ali temperaturo lahko spremenite kjerkoli, tudi v drugi državi. Če med odsotnostjo, ko v hiši ni nikogar, vidite, da je temperatura v hiši več kot 1 stopinjo nižja od tiste, ki ste jo nastavili, potem obstaja verjetno kakšna težava v ogrevalnem sistemu.

 

S pomočjo termostata Poer WiFi lahko tako svoj dom rešite pred zmrzaljo, saj pravočasno odkrijete težavo, nakar pokličete serviserja, da popravi vaš ogrevalni sistem.

 

Model PTV30 nadzoruje radiatorski ventil, ki omogoča večfunkcijsko krmiljenje ogrevanja. Termostat je mogoče uporabiti na starih ali novih radiatorjih. Enota ponuja veliko modelov različnih radiatorskih ventilov z navojem M: 30.

 

Termostat se krmili s sprednje plošče. Za preglednost in učinkovitost je opremljen z informativnim zaslonom, ki prikazuje načine delovanja in nastavljeno temperaturo. Vir energije sta 2 alkalni bateriji AA. Radiatorski termostat je združljiv za uporabo z drugo Poer opremo. Tako se večzonska krmilna funkcija izvaja skupaj s termostati PTG10. Termostat je mogoče nadzorovati prek interneta (brezžično wi-fi omrežje). Temu je namenjen WiFi prehod za termostat POER PTG10. Gre za napravo, ki omogoča daljinsko upravljanje Poer termostata prek mobilne aplikacije prek omrežja WiFi. Odpravlja potrebo po žični povezavi med napravami in usmerjevalnikom.

Popusti na spletni strani Akvavent.si ne veljajo za Wi-Fi vmesnik (prehod) in Pametni Wi-Fi radiatorski termostat

Na naši spletni strani lahko kupite termostat na debelo ali drobno.

Prednosti

Postanimo partnerji